La propunerea lu’ sis mi-am luat un bambus. Tot ea sustine ca aduce noroc.

Concluzie: am nevoie de putin noroc.

Efect: inca nu il simt.

Am zis ca daca nu isi face efectul, macar il gatesc, ceva chinezesc, gen… Ca sa nu se simta BuBu singurel(adica, bambusul recent achizitionat), i-am cumparat si 2 buburuze de plastic lipicioase. Mai schimba si el o vorba, doua… intrand in contact cu lipiciul…norocul meu e ca nu trebuie sa am prea multa grija de el, apitza o data pe saptamana si e fericit si din cand in cand ii mai spun noapte buna.

De ceva timp am inceput sa cumpar carti in prostie, mai mult sau mai putin tot ce imi pica sub mana si care cred ca mi-ar place sa le citesc. Adevarul este ca am descoperit placerea de a citi si imi pare rau ca nu am citit, pe vremea cand ar fi trebuit sa citesc Ultimul Mohican, Chemarea Strabunilor, Coliba Unchiului Tom si alte carti cu caini, negri si indieni. Acelasi adevar e ca n-am crezut niciodata ca o carte despre un caine poate fi atat de interesanta si Jack London se pricepe sa spuna povesti…

Concluzie: imi place sa citesc povesti cu si despre caini

Efect: calmant

Tocmai am aflat ca Adi Radu e in Africa de 2 zile si se afla sub efectul puternic al impresiilor si senzatiilor tari oferite de tzantzarii evoluati de acolo, bananele mici de 10 cm si  negresele care i-au produs o mare dezamagire.

Concluzie: Africa este o tara a senzatiilor tari pentru Adi.

Efect: il voi afla peste cateva luni cand se va intoarce Adi in Romanica.