Astazi blender-ul meu s-a intors de la “baile EMAG-elix”, dupa ce acum 2 saptamani a inceput sa scoata fum. Grea a fost despartirea, dar placuta a mai fost reintalnirea! Dupa ce l-am scos din cutie si l-am readus la viata, am zis sa ii dau si ceva de lucru ca sa isi revina din “amorteala bailor termale”. Asadar, direct pe platoul de filmare…
Ai nevoie de: Caise – 350g, Afine – 250g putina apa si un blender… Fructele se spala bine si chiar recomand sa fie lasate sa balteasca in apa 5min cat sa se racoreasca si sa se elibereze de “energiile negative” 🙂
In functie de gustul si aroma preferata, cantitatile celor 2 partenere de tango, pot varia. Caisele sunt mai dulci si mai aromate…Afinele sunt mai acrisoare si au mai multa culoare…iata de ce sunt cuplul perfect pentru smoothie-ul Tango Argentinian.
Smoothie Tango Argentinian poate fi un mic dejun sanatos si satios, o gustare – daca reusesti sa te limitezi la un singur pahar, pentru ca eu nu am avut sorti de izbanda pana nu l-am terminat, un energizant dupa un efort fizic sustinut sau o alta forma de a manca fructele preferate…Totul la un pret extrem de accesibil: 1pahar de smoothie = 1.5 lei. Comentariile sunt de prisos.
Aroma, gustul si textura acestei bauturi sunt demne de numele pe care il poarta: Smoothie Tango Argentinian. Din ingredientele mentionate am savurat 4 pahare de energie vibranta, culoare cinematografica, aroma imbatatoare si un gust orgasmic 🙂 So..Let’s smoothie!
July 10, 2013 at 9:00 PM
inspirata de tine, am “dansat” si eu chiar acum acest tango (by the way prima data cand am facut si eu un smoothie), da nu am fost prea incantata de gust…probabil caisele mele nu erau f f f coapte, astfel ca in final a fost un tango ciudatel la gist 😉 da mi-a placut ideea, voi mai incerca sa TANGO si alta data 😉
LikeLike
July 10, 2013 at 10:00 PM
Ma bucur!!!!! Caisele trebuie sa fie coapte dulci, tocmai pentru a echilibra gusturile celor 2 personaje: acru si dulce, respectiv afina si caisa… sa inteleg ca a iesit cam acru la gust tango-ul tau, nu? Puteai sa il dregi cu un pic de miere sau sirop de agave. Incearca data viitoare, in cazul in care nu gasesti coapte.
LikeLike
July 11, 2013 at 1:58 PM
pai am pus un pic de miere, da nu a fost eficient 😀 si apoi l-am imbunatatit cu pepene dulce foc si cu un pic de zmeura..a iesit yammy…am transformat totul intr-o SALSA…desi am inceput cu tango 😉
LikeLike
July 11, 2013 at 2:12 PM
Sa stii ca pepenel este o solutie foarte buna! Si banana!
Deci ai dansat pe cinste!
LikeLike
July 11, 2013 at 2:17 PM
pai pepenele a aparut si atunci m-am gandit sa incerc 🙂 da banane nu aveam prin casa 🙂 o da, super dans si m-am gandit la tineeeeeeeeeeeeeeee
LikeLike
July 12, 2013 at 6:38 PM
Ce dragutz 🙂 Multumesc pentru ganduri!
Sa stii ca astazi am inlocuit caisele cu banane. Si rezultatul a fost de nota 10! You should try it! E excelent la gust! Stiu ca eviti sa mananci banane, dar poate ar trebui sa iti reevaluezi parerea despre acest aliment cu muuulte valori nutritive.
LikeLike