Astazi blender-ul meu s-a intors de la “baile EMAG-elix”, dupa ce acum 2 saptamani  a inceput sa scoata fum. Grea a fost despartirea, dar placuta a mai fost reintalnirea! Dupa ce l-am scos din cutie si l-am readus la viata, am zis sa ii dau si ceva de lucru ca sa isi revina din “amorteala bailor termale”. Asadar, direct pe platoul de filmare…

DSC_0874

Ai nevoie de:  Caise – 350g, Afine – 250g putina apa si un blender… Fructele se spala bine si chiar recomand sa fie lasate sa balteasca in apa 5min cat sa se racoreasca si sa se elibereze de “energiile negative” 🙂

In functie de gustul si aroma preferata, cantitatile celor 2 partenere de tango, pot varia. Caisele sunt mai dulci si mai aromate…Afinele sunt mai acrisoare si au mai multa culoare…iata de ce  sunt cuplul perfect pentru smoothie-ul Tango Argentinian.

2

3

4

5

6

7

Smoothie Tango Argentinian poate fi un mic dejun sanatos si satios, o gustare  – daca reusesti sa te limitezi la un singur pahar, pentru ca eu nu am avut sorti de izbanda pana nu l-am terminat, un energizant dupa un efort fizic sustinut sau o alta forma de a manca fructele preferate…Totul la un pret extrem de accesibil: 1pahar  de smoothie = 1.5 lei. Comentariile sunt de prisos.

Aroma, gustul si textura acestei bauturi sunt demne de numele pe care il poarta: Smoothie Tango Argentinian. Din ingredientele mentionate am savurat 4 pahare de energie vibranta, culoare cinematografica, aroma imbatatoare si un gust orgasmic 🙂 So..Let’s smoothie!