LUNI – 18 mai 2015 s-a dat START-ul Saptamanii Vegetarienilor

2 FEMEI frumoase, Diana Luppa si  Alexandra da Sacco au pus cap la cap si mana de la mana impreuna cu voluntarii Asociatiei Vegetarienilor din Romania si au creat o saptamana plina de evenimente 100% VEGGIE accesibile pentru toata lumea interesata sa traiasca mai bine, mai frumos, mai sanatos!

Ce s-a intamplat in Ziua #1 la Veg Fest?

Eu am asteptat aceasta zi cu sufletu la gura! De buna voie si nesilita de nimeni, declar pe propria raspundere ca a fost o seara plina de inspiratie

19:00 – 20:00 Workshop de gatit raw Eat Rawyal, feel like a Princess cu CARMEN NEGOITA

Usor frenetic, pe repede inainte,, atelierul de gatit Eat Rawyal, feel like a Princess a fost mai degraba o degustare placuta a personajului Caren Negoita cu iz de ustroi care a mers direct la suflet. Am gustat din pastele de dovlecei si bomboana de ciocolata, dar m-am infruptat cu varf si indesat din povestile reale spuse neoficial undeva in fundul salii. Carmen este o printesa care stie sa inspire cu povesti rawyal

20:00 – 21:00 Conferință de nutriție Nutritia energetica, cu FLORENTINA GIONEA Specialist in Nutritie Energetica

Florentina Gionea este omul pe care l-am vazut transformandu-se de cand a initiat proiectul Iubim si Gatim care a crescut si a ajuns un mic brand romanesc de healthy living . Alaturi de acest proiect s-a facut si Florentina mare  creand multe evenimente si programe  frumoase pe care le impartaseste cu toata lumea facandu-le accesibile online GRATUIT si aici vorbesc despre Wellnss Tricks, dar si programe personalizate si terapii mai putin cunoscute si accesibile in Romania. Conceptul sharing is caring i se potriveste ca o manusa si aseara la Veg Fest a povestit despre nutritia energetica.

Desi eu personal nu sunt de acord cu stilul usor agresiv impumutat de la americani, Florentina Gionea este omul care a suferit transformari majore si impreuna cu ea, multi oameni au suferit transformari bune. Chiar si eu!
Daca ar fi sa descriu intr-un cuvant evenimentul de lansare a Saptamanii Vegetarienilor, acesta ar INSPIRATIE si cred eu ca e un inceput bun pentru o saptamana intreaga de evenimente veggie GRATUITE!

Vino si tu la Veg Fest si gaseste-ti INSPIRATIA!

Advertisements