Daca ar fi sa descriu intr-un singur cuvant ziua #2 la Veg Fest, acesta ar fi NATURALETE.

Imi plac oamenii care nu joaca teatru si nu se sparg in figuri ( pentru ca asa da bine) in momentul in care ajung in fata unui grup mai mare de oameni. Imi plac oamenii care sunt exact asa cum sunt ei in viata reala. Un exemplu real de naturalete au fost Sibel Grigore si Daniela Diaconu aseara la Veg Fest

19:00 – 20:00 Workshop de facut produse cosmetice organice cu SIBEL GRIGORE Cosmetician

Pe Sibel am cunoscut-o virtual intr-un parteneriat la fel de virtual in Programul  Wellness Tricks de anul trecut ( by Florentina Gionea) si povestea ei vegetariana este cu zmei si eroi. Sibel a evitat sa isi spuna povestea vietii cu lux de amanunte in cadrul atelierului de aseara, dar transformarea ei a fost dureroasa. Sibel este acum un rezultat frumos al povestii ei. Proiectul Cosmetica Organica este bebelusul lui Sibel caruia i-a dat viata intr-un mod natural, dar este si un rezultat al transformarii ei personale!

Sibel ne-a invatat si ne-a aratat cat de rapid si eficient este sa faci cosmetice cu ingrediente naturale care iti protejeaza corpul: balsam de buze, deodorant, masca de fata cu cacao si exfoliant pentru fata si corp cu coaja de portocale si toate cu ingrediente simple si doze familiare: unt de cocos, bicarbonat de sodiu, coaja de portocala, ulei de migdale, cacao etc.. si toate dozate cu lingurita si picaturi. Easy-Peasy!

20:00 – 21:00 Conferinta nutritie Slabeste inteligent, cu DANIELA DIACONU, Nutritionist

Daniela Diaconu este un nume despre care nu am auzit pana aseara, dar a fost o surpriza extrem de placuta. O prezenta naturala, silfida si extrem de adevarata. Informatiile venite de la acest OM au fost ca un shot de suc de iarba de grau pe care il bei pentru prima oara si cine a baut suc de iarba de grau, stie despre ce vorbesc. De la ea am constientizat notiunea de “bun simt” in alimentatie si in nutritie. A fost pentru prima data cand am avut parte de viziunea asupra alimentatiei a unui nutritionist care este  vegetarian si a fost tare bine.

In seara aceasta Saptamana Vegetarienilor continua:

MIERCURI – 20 mai 2015
19:00 – 20:00 Workshop Detox Drinks cu IOANA ALAN – RawCoco, prima cofetarie-ceainarie raw vegana din Romania
20:00 – 21:00 Conferinta nutritie Detoxifierea, cu CRISTI STANCULESCU, fondator Harmony Clinic
Loc: HERMITAGE SPIRITUAL HUB, Str. Mihai Eminescu 127

Advertisements