Salata mea, salata ta, salata tuturor. Astazi bucatarim salata rosie gustoasa, satioasa si extrem de aratoasa, exact ca vedetele de pe covorul rosu de la Cannes.  Salata Rouge este injectata cu vitamine, minerale si este foarte usor de bucatarit.

Avem nevoie de un tocator, un cutit, o razatoare, un castron mare si…

5 ingrediente nominalizate…pentru o reteta vegetariana delicioasa

Masline si busuiocSfecla Rosie – 1buc medie

Varza Rosie – 1/2 buc mica

Nuci – 100g

Masline verzi – 10-15buc

Busuioc – 10 frunzulite

Urmeaza partea cea mai frumoasa atunci cand faci o salata cruda care inunda bucataria de culoare si miros. Se spala si se curata toate ingredientele, dupa care…

Pas cu pas…

  1. Varza si sfecla rosie se dau prin razatoare
  2. Nucile se maruntesc in rasnita sau cu cutitul
  3. Maslinele se taie rondele
  4. Busuiocul se marunteste in fasii fine
  5. Se asezoneaza totul cu 2 linguri de ulei de porumb si putina sare

Rouge se poarta, Rouge se mananca. Clasicul e mereu la moda atat pe covorul rosu cat si in farfurie.

Advertisements