Daca esti dornic de o schimbare reala in viata ta,  Hungry for Change este documentarul care te va motiva sa faci acest lucru.

Filmull te va face sa constientizezi  nivelul dependentelor umane care creste sau scade in functie de ceeea ce mancam,  exact ca si in cazul drogurilor, alcoolului si fumatului. Zaharul, laptele, dulciurile, faina alba, produsele de patisserie,  alimentele procesate,  sunt drogurile sec XXI si ele modifica compozitia chimica a creierului, astfel incat omul pierde controlul asupra propriului corp.

Documentarul este povestea mai multor oameni care sunt pasionati de sanatate si isi iubesc viata, unii dintre ei ajungand la momentul in care au ales viata in detrimentul bolii si au invins: Dr. Alejandro Junger, Dr.Christiane Northrup, David Wolfe, Daniel Vitalis, Dr. Josef Mercola, Jason Vale, Jon Gabriel, Khris Carr, Mike Adams, Harvey Diamond – un interviu colectiv care spune o poveste frumoasa despre faptul ca a venit momentul sa faci o schimbare in viata ta: sa iti respecti  corpul si atunci el va “straluci” pentru tine.

De la ei vei afla ca corpul tau este creat sa fie sanatos; ca trebuie sa iti iubesti corpul daca vrei sa fii sanatos, ca atunci cand esti suparat nu trebuie sa apelezi la drogul sec. XXI, MANCAREA PROCESATA. Atunci cand esti suparat si esti in stare sa mananci tot ce gasesti in frigider, trebuie sa iti aduci aminte ca iti iubesti corpul si pe tine, si sa alegi ce, cat, cum si unde mananci! Tu alegi!

“Suntem programati sa fim atrasi de oamenii care arata bine, care rad si vibreaza de energie pozitiva.  De ce? Pentru ca sunt sanatosi!” – Dr. Christiane Northrup

Daca maine ai incepe o noua viata, mai sanatoasa si mai echilibrata, care ar fi drogul la care ti-ar fi cel mai greu sa renunti?

Credit foto: Food Matters TV
Advertisements